GigaTek Meny

Andre Tjenester

Foruten våre didtale løsninger tilbyr vi også et utavalg andre tjenester. Dette er tjenester som gir våre kunder en enklere hverdag med litt mindre byråkrati og tenke på. Disse tjenestene innebærer en del papir- og søknadsarbeid, og kan fort blir et ork for en som ikke trives så godt i statens byråkratiske verden.

Søknad om HMS-kort

Å søke om HMS-kort kan bli slitsomt når kravene er mange og en ikke vet helt hvor en skal begynne for å komme i mål. Vi har lang erfaring med nettop dette, og hjelper derfor våre kunder med å oppfylle de krav som stilles av Arbeidstilsynet og kortleverandøren. Vi kan fortelle hva som mangler og hvordan dette kan ordnes.

Søknad om Sentral Godkjenning

For å bli sentralt godkjent kreves en del dokumenter. Vi i Gigatek AS bistår våre kunde med å sette opp søknad om sentral godkjenning, og hjelper også våre kunder med å oppfylle kravene for å bli sentralt godkjent.

Fag- eller svennebrav

I Gigatek AS melder vi opp våre kunder til fag- og svenneprøve. Dette gjør det enkelt for de av våre kunder som ønsker å ta fag- eller svennebrev, men er uslikker på hva som kreves av kompetanse før fag- eller svenneprøven kan avlegges.